Dobrodošli! Ako volite prirodu na pravom ste mjestu! Ovo je oaza u borovoj šumi blizu mora

A MG 1608 2CrA MG 1633 1

Nalazimo se u najlijepšem dijelu Rovinja, u naselju kuća za odmor Borik, 2,5 km od povijesnog centra Rovinja. Naša nova kuća udaljena je 150 m od sjenovite, šljunčane plaže Valdaliso sa uređenim ulazom u more. Svi apartmani su odvojeni, svaki sa vlastitom ograđenom terasom ili vrtom i odvojenim ulazima. Kuća je idealna za miran i romantičan odmor jer se nalazi u slijepoj ulici uz park, ali zahvaljujući svojoj poziciji sve je brzo dostupno. Do trgovine i voćarne stižete laganom šetnjom za 5 minuta, a isto tako i do autobusne stanice, restorana i sportsko-zabavnog centra Amarin. Djeca se mogu sigurno igrati na dječjem igralištu u blizini, te voziti biciklima ili igrati ping-pong. Svi apartmani su sunčani i uređeni s ljubavlju.

Svi stanovi opremljeni su WiFi internetom i satelitskom televizijom. Kuhinja je također potpuno opremljena priborom za jelo, posuđem, mikrovalnom pećnicom, aparatom za filter kavu, tosterom i kuhalom za vodu. Na raspolaganju Vam je i perilica za rublje.

POSTUPAK REZERVACIJE

Pošaljite nam Vaš upit e-malom ili nas kontaktirajte telefonom. Mi ćemo Vam u roku od 24 sata odgovoriti da li je stan slobodan i poslati  Vam ponudu sa cijenom smještaja.

Ukoliko želite rezervirati smještaj, potrebno je uplatiti predujam u iznosu od  25%  najma, i nakon toga dobivate potvrdu uplate i rezervacije.

Predujam možete platiti na naš IBAN ili putem PayPala. 

Plaža Lesso 8 1Plaza Valdaliso 1Plaza Lesso 3Delfini Pred RovinjemPlaza Valdaliso 2Plaza Lesso 5

        

Pitajte nas za raspoloživost: